Drenering

Velkommen til NORGRAV – Din ekspert på Dreneringstjenester i Asker og Bærum!

Vi i Norgrav forstår viktigheten av å opprettholde et trygt og sunt hjem. Med vår ekspertise og engasjement tilbyr vi skreddersydde dreneringsløsninger som beskytter hjemmet ditt mot fuktighet og forbedrer inneklimaet.

Våre Tjenester:

 1. Profesjonell Dreneringsplanlegging: Våre erfarne ingeniører utarbeider detaljerte dreneringsplaner som passer til dine unike behov. Vi tar hensyn til terreng, jordforhold og lokale forskrifter for å sikre at dreneringssystemet er optimalt plassert og konstruert.
 2. Effektiv Dreneringsinstallasjon: Norgrav er dedikert til å levere høykvalitets dreneringssystemer. Våre erfarne fagarbeidere bruker avanserte teknikker og pålitelige materialer for å sikre varig beskyttelse mot fuktighet og forbedret grunnforhold.
 3. Samsvar med Lokale Reguleringer: Vi tar oss av alle aspekter knyttet til tillatelser og regelverk. Norgrav sørger for at alle våre dreneringsprosjekter overholder lokale regler, og vi hjelper deg med å skaffe nødvendige tillatelser.
 4. Kvalitetsgaranti og Oppfølging: Vi står ved kvaliteten på vårt arbeid og gir garantier for våre dreneringsløsninger. Norgrav tilbyr også regelmessig oppfølging og vedlikeholdstjenester for å sikre at ditt dreneringssystem fortsetter å fungere optimalt over tid.

Din gevinst ved drenering:

 1. Forbedret inneklima: Fuktighet i hjemmet kan føre til uønsket vekst av mugg, sopp og råte, noe som kan ha alvorlige helsemessige konsekvenser for beboerne. Ved å investere i drenering reduserer du risikoen for disse problemene, og skaper dermed et sunnere og mer behagelig inneklima. Forestill deg et hjem uten den konstante bekymringen for mugglukt eller helsefare!
 2. Økt boligverdi: Et hjem med effektiv drenering er mer attraktivt for potensielle kjøpere. Det gir dem trygghet ved å vite at de ikke vil stå overfor kostbare reparasjoner eller vedlikeholdsproblemer knyttet til fuktighet i fremtiden. Dette kan betydelig øke verdien på boligen din, spesielt i et område som Bærum hvor boligstandardene er høye.
 3. Reduserte strømkostnader: Effektiv drenering kan også bidra til bedre isolasjon av grunnmuren, noe som resulterer i mindre varmetap. Dette fører til lavere strømregninger, spesielt i de kalde vintermånedene. I tillegg gir det muligheten til å utnytte kjelleren eller sokkeletasjen som et fullverdig oppholdsrom eller lagringsplass, noe som gir deg mer plass og funksjonalitet i hjemmet ditt.
 4. Økt trivsel i hjemmet: Ingen liker å bekymre seg for fuktproblemer i hjemmet sitt. Med effektiv drenering kan du slappe av og nyte hjemmet ditt til det fulle, uten den konstante bekymringen for potensielle fuktrelaterte problemer. Et tørt og komfortabelt hjem skaper en følelse av trygghet og trivsel.

Hvorfor NORGRAV?

 • Erfarne Fagfolk: Vårt dedikerte team består av erfarne ingeniører og fagarbeidere som har lidenskap for å levere førsteklasses dreneringstjenester.
 • Skreddersydde Løsninger: Hvert prosjekt er unikt, og vi tilpasser våre dreneringstjenester for å møte dine spesifikke behov og forhold.
 • Kvalitet og Pålitelighet: Norgrav er kjent for kvalitetsarbeid og pålitelige løsninger. Vi tar stolthet i å være din pålitelige partner for drenering i Asker og Bærum.

Ta kontakt med NORGRAV i dag for å sikre et tørt, sikkert, og trivelig hjem.

Drenering

Ønsker du mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss!

Vi er her for å hjelpe deg – og ser frem til å høre fra deg. Om du har behov for denne tjenesten sitter vi klare til å komme på befaring, ta en telefonsamtale med deg eller bare sparre litt rundt aktuelle løsninger for ditt problem.

post@norgrav.no

+47 400 84 700