Kabel – strøm

Vi tilbyr graving av strøm infrastruktur for netteiere. Vi leverer vedlikehold og utviklingstjenester for eksisterende EL-nett, nyutbygging av distribusjonsnett, samt oppgraderinger og utbygging av regionalnett.

Vi er godt kjent med de generelle REN-bladene samt netteiernes spesifikke retningslinjer og forskrifter. Vi har en dedikert gruppe av profesjonelle fagfolk som kan håndtere noen av de mest komplekse oppgavene innenfor strømutbygging.

Gjennom vårt høyt kompetente prosjektleder-team vil du oppleve stor faglig støtte i gjennomføringen av prosjekter.  Som erfaren graveentreprenør innen strøm infrastruktur, vil vi være din ideelle partner for å oppnå suksess med dine strøm-relaterte prosjekter.

Vårt mål er alltid å levere pålitelige tjenester som er kostnadseffektive og oppfyller dine behov. Dersom du har spørsmål eller vil vite mer om våre tjenester, er vi her for å hjelpe deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kabel – strøm

Ønsker du mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss!

Vi er her for å hjelpe deg – og ser frem til å høre fra deg. Om du har behov for denne tjenesten sitter vi klare til å komme på befaring, ta en telefonsamtale med deg eller bare sparre litt rundt aktuelle løsninger for ditt problem.

post@norgrav.no

+47 400 84 700