Tomtearbeider

Våre tjenester inkluderer enkle tomtearbeider, samt mer komplekse total-prosjekter. Vi tar på oss både store og små oppdrag, fra å grave ut et fundament til å legge ned et helt vann og avløpsanlegg.

Vi innehar nødvendige godkjenninger for å utføre arbeid hvor kommunen krever ansvarsrett og har riktig utstyr, sertifiseringer og forsikring for å håndtere selv de mest komplekse oppdragene.

Våre arbeidere har lang erfaring med tomtearbeider og vi utfører enhver oppgave med høy kvalitet på en sikker måte. Vi overholder alltid lovpålagte retningslinjer for helse, miljø og sikkerhet, og sørger for at alle som jobber på våre prosjekter er behørig opplært. Vi har strenge kontrollprosedyrer for å verifisere at jobben gjøres riktig, trygt og effektivt.

Vi garanterer også at alle oppdrag utføres i samsvar med planer, kontrakter, betingelser og regler. Vi jobber sammen med kunden hele veien for å holde prosjektene på sporet i forhold til budsjett og tid. Kontakt oss i dag for mer informasjon, rådgivning og priser på tomtearbeider. Vi ser fram til å høre fra deg.

Tomtearbeider

Ønsker du mer informasjon?

Ta gjerne kontakt med oss!

Vi er her for å hjelpe deg – og ser frem til å høre fra deg. Om du har behov for denne tjenesten sitter vi klare til å komme på befaring, ta en telefonsamtale med deg eller bare sparre litt rundt aktuelle løsninger for ditt problem.

post@norgrav.no

+47 400 84 700